Efter stoppet ryckte jag iväg och körde solo...

Foto: Isabella Rönnqvist Foto: Isabella Rönnqvist

Snyggt, roligt och inspirerande med "ART-cyklister" som visar upp sig och som man får åka med emellanåt!.

I ordinarie startfält (ganska långt fram) fick vi ihop en grupp på 9 ART-tröjor med mål mellan 35-38km/h. Marcus Ö, Mattias L, Christer J, Kent B, Nils S, Janne ?, Anders? (Hudik), PO S, Davide.

Vi rullade iväg lugnt och fick snart bråka lite med en blandning av Sandvik/Eskilstuna/mfl som tyckte vi körde långsamt (36-38 km/h) vi stod på oss och ledde med snygg belgisk körning på 9pers. Efter Mora gick Sandvik mfl om och vi fick lägga oss i viloläge i klungan med snitt kring 37 km/h.

Några km innan Rättvik gjorde jag orutinerat tokmissen att stoppa för nr1 och det blev tyvärr inte tillräckligt kort stopp. Någon annan som höll sig kvar får dra resten för klungan (körde väl på ca 4.14).

Efter stoppet ryckte jag iväg och körde solo med klungan i sikte genom och efter Rättvik men icke... Kom ikapp några avhängda 2km efter Tällberg som jag körde med. Gick för långsamt men jag orkade inte dra upp tempot själv. Med ca 40km(?) kvar kom vi ikapp Christer och Nils och farten hade ökat något och vi körde på med en norrman gormandes om allt och inget :-) Ca 10+pers körde med mestadel mig och norrmannen samt en till i spets.
Christer, Nils och jag rullade lugnt i mål på ca 4.27 (36.1km/h), nöjda med fint väder och fina omgivningar. Kanske framförallt också en representativ ART-körning, synnerhet första delen (sen vet ju inte jag ;-)).

Posa - Alnö Race Team 
Läs mer på Alnö Race Teams diskussionsforum >>