Cyklingen skulle bli en rejäl utmaning...

En riktig skitvår på de flesta sätt har dragit ner på både motivation och inspiration. Med ynka 40 min på min tempohoj, som längst 10 km löpning och simmat 1200 m i ow tänkte jag väl att Vansbro tri blir en bra träningsdag, jag var ju liksom ändå anmäld...

Sagt och gjort, en trevlig nerresa med pratglatt sällskap, en natt i en något glamourlös men ändå charmig campingstuga och framförallt: goa, glada ART- kamrater kan ju inte bli annat än bra.

Simningen var intressant, kändes lite sirapsaktig första km men efter vändning var det fulla spjäll tack vare medströmmen - lovely!

Cyklingen skulle bli en rejäl utmaning med tanke på förberedelserna och jag hoppades på en tretimmars tur vilket jag nästan klarade... Oerhört kul att möta alla grymma starka cyklister och hejja på dem! Åt och drack under tiden och det kändes ändå helt ok, inte fullt så mkt power i benen men men...

Sen var det "bara" löpningen kvar. Målet var att jogga mig igenom utan att börja gå vilket jag också klarade. Mycket pannben, en hel massa jävlaranamma och en underbar hejarklack gjorde att jag kom i mål nöjd och glad! Tack kroppen och tack alla som hejat!

Sara Gradling Sjöström, Alnö Race Team
Läs mer på Alnö Race Teams diskussionsforum >>