September...ett år har gått:)

20 september 2014 startade denna sajt. Ett försök att fylla en lucka jag själv tyckte fattades när jag sökte inspiration föddes som en idé.
Med hjälp av över 100 författare till tävlingsberättelser från en mängd arrangemang, inte bara i Sverige utan hela världen, så finns idag 153 stycken Race Reports samlade här:)

Jakten på den ultimata berättelsen kommer aldrig gå i mål, det inser man när varje berättelse bär på sin unika touch från alla individer med olika förutsättningar, förberedelser, möjligheter och ibland hinder att ta hänsyn till. 

Någon skriver att när de läste en specifik race report så öppnade hens ögon och med stark övertygelse så började en målmedveten träning som sedan resulterade i en målgång som skänkte mycket glädje. Förhoppningen med fortsättningen av racereport.se är att det som publiceras här kanske kan vara ett vägskäl för några som leder till ökad rörelse och kanske bättre hälsa såväl fysiskt som psykiskt.

Många av de berättelser som ni nu kan finna här finns ju också på hemsidor, bloggar eller andra sociala media. Det kan kanske tyckas konstigt men min tro är att det skapar ett mervärde då vissa berättelser tilltalar olika individer och det är då möjligt att hitta sin "favorit" som man sedan kan följa på respetive blogg etc. Genom att sprida inspirerande och motiverande race reports så ökar också möjligheten att synas i fler forum.
Några har också börjat skicka in sina tankar från lopp och finns inte på någon eget sajt, det är givtevis också glädjande när denna portal kan få  agera "fönster"!

Till dags dato har nu snart 10 000 besökare hittat hit och det är en blygsam siffra om man jämför med barnens favoritsidor om smink;) men min övertygelse att detta kan göra en skillnad för folkhälsan samt att det kanske också kan vara en portal som kan bidra till något större ändamål (vi får se i höst...:). När dessutom kommentarerna från er som varit i kontakt med mig varit så otroligt positiva så är den tid som läggs ner här mycket värdeskapande!

Må gott och håll igång! 

/JB

 

Kommentera gärna: