Tappade tålamodet å stack..

bild:https://www.facebook.com/sandsjobackatrail/ bild:https://www.facebook.com/sandsjobackatrail/

Sandsjöbacka Winter Trail 22 km 2016
Riktigt gott med varmt kaffe efter Sandsjöbacka Winter-Trail 22km i härligt vinterlandskap! SMHI hade hotat med mellan -15 å -20 men landade på bekväma -8. Ett par cm nysnö å mkt isigt. Trots dubbar å fokus på att inte skada mig så var jag i backen ett par ggr. Dock inga våldsamma vurpor å ingen skada

Blev en 4:e plats för mig efter ett jämt bra lopp. Låg i grupp 4:a-7:a hela loppet. Samma tid som förra året trots urkass löpning på veckans lunchpass (sviter av en veckas influensa förrförra veckan) - så klart över förväntan å styrkebesked för mig! Vinnartider i paritet med förra året.

Banan ungefär lika snabb/långsam som förra året, dock med en helt annan karaktär. Förra året var det plusgrader å superblött å lerigt. De tunga partierna var tyngre förra året men de lätta lättare. I år var det bakhalt i princip hela vägen.

Mkt trevligt å populärt arrangemang som vanligt. En del åskådare längs med banan å en del flanörer som tjoar på en. Skön sammankomst å eftersnack efter lopp i värmetält med värmande soppa, kaffe (ingår i anmavgift) å diverse andra fikamöjligheter. Ordentlig miss vid loppets enda depå där de inte alls var med på noterna när vi dök upp! Stannade till ca 10-15s för att få lite dricka men utan resultat. Tappade tålamodet å stack. Fick rycka in vid registreringen innan loppet oxå för att folk skulle hinna få sin nummerlapp i tid. Verkar ha blivit nåt manfall samt strul med inte helt uppdaterade å sorterade registreringslistor. Bara kul att hjälpa till. Folk fick sina nummerlappar, men det nog var en segt köande för många. 

Återkommer med hög sannolikhet på nästa års lopp. Undrar vad det blir för förhållanden då? 

Resultat: 

År, Tid, Placering Depå, Placering Mål 
2015 1:50:30 5 4 
2016 1:51:20 4 4

Skribent/ Henrik Lundqvist