Gran Fondo Stockholm

Gran Fondo Stockholm utgår 2015

Alla deltagare i Gran Fondo Stockholm kommer erbjudas förtur till startplatserna i det helt nya cykelloppet Velothon Stockholm. Tävlingen kommer att lanseras inom kort och går av stapeln 13 september.
Tävlingen är en del av Velothon Majors med tävlingar i Berlin, Wales och Philadelphia. Start och målgång sker i Stockholms innerstad och deltagarna kan välja mellan två olika distanser – 60 km och 150 km. Det är en unik tävling där både motionärer och proffscyklister från världens mest framstående stall tävlar.
Alla som deltog i Gran Fondo Stockholm 2014 garanteras plats i Velothon Stockholm. 
Beslut om Gran Fondo Stockholm kommer att arrangeras 2016 är ännu inte fattat, men följ oss på Facebook för att inte missa några nyheter.
Tack till alla som deltog i Gran Fondo Stockholm 2014
Vi ses på Velothon Stockholm i september.

Läs mer på Gran Fondos hemsida>>

Foto: facebook.co/granfondostockholm
Mitt första cykellopp, Gran Fondo, genom mina ögon. Först vad jag tyckte om arrangemanget Gran Fondo som alltså var mitt första cykellopp. Någonsin. Till och med det första uthållighetslopp, oavsett idrott, som jag någonsin deltagit i.

Starten inne i Friends Arena måste väl ändå vara i världsklass. Vilken annan stor tävling med 2800 deltagare startar inomhus i skydd mot regn, snö, värme och annat elände. Dessutom föredömlig ordning och reda för alla olika startgrupper. Fullt ös på konfrenciererna som matade ut information i högtalarna blandat med tuff och lite pulshöjande musik. En fantastisk start.


 
Läs hela inlägget »