Haute Route Alps 2014

HRA är ett av de tuffaste cykelloppen du kan delta i! Sju dagars linjelopp i legendariska cykelmiljöer. Ett arrangemang som andas högsta professionella nivå, med medföljande medicinska team, mekaniker från TdF, filmteam och inte minst välbehövlig massage. Allt detta kommer att göra ett deltagande här till ett minne för livet! 

Rookie eller expert, så kommer du att ta itu med tuffa stigningar och avancerade utförkörningar. Du kommer att pressa dina fysiska och mentala gränser - och uppleva hur det verkligen är att " ride like a pro ".

 

Läs mer på Haute Routes hemsida >>

Bild: www.hauteroute.org
Bild: www.hauteroute.org

Geneve-Nice över 20 pass, och en avstickare till Mont Ventoux.
Nicke, Tomas, Martin och jag kör.
 Idag en prolog i form av TT med lvg-cykel på 9km på en avstängd aveny, då menar jag aveny!, vid lac Lemans strand.


Otroligt pampig inramning. Vi flög ner redan på fredag morgon och hann med en 63 km runda runt Mont Sion efter tips av en gammal vän till mig som bor här nere. Idag hämtade vi nummerlapp, officiella cykelkläderna, ryggäck och den 100l hjulförsedda väska arrangörerna flyttar mellan hotellen åt dig medan du cyklar. Otroligt profsigt arr. Snöade in på att min bakväxel inte var perfekt efter transporten och en ärrad mek vid en gul Mavic Skoda med dekaler från TdF gick igenom hela cykeln på 5 min och ryckte på axlarna och menade: 
"pas probleme" skönt.

Läs hela inlägget »