Lida Loop

Kör en, två eller tre loopar!
Cykloteket-loopen, vår första loop, är en 22 km lång snabb och fin loop med övervägande delen motionsspår med smakprov av single track. Perfekt för dig som vill köra ett lite kortare och inte så tekniskt lopp. Klassen heter Lida Single Loop!

Giant-loopen, vår andra loop, är den mest tekniska av våra loopar med ett antal avsnitt fantastiskt fin single track. Kör du två loopar heter klassen Lida Double Loop, 44,5 km!

TSK-loopen, vår tredje loop, går runt sjön Getaren bland idylliska lantgårdar. Några fina stigningar gör TSK-loopen till en perfekt avslutning på Lida Loop, nu är du uppe 65 km!

Lida Loop ingår i Mitsubishi MTB Challenge.


Läs mer på hemsidan >>

Vet inte om man får kalla det racerapport om man kör i motionsklassen? Eftersom jag känner mig så duktigt nöjd, så struntar jag alla regler.

Spänd av förväntan, stod jag i sista startled i Motionsklassen och väntade på startskottet. 11.05 small det och vi fick trampa iväg. Lida Loop börjar med att man ska cykla uppför en skidbacke och rätt fort blev man tvungen att hoppa av och leda cykeln pga all trängsel. 

Läs hela inlägget »