Grabbhalvan

För 21:a gången bjuder KFUM Örebro Friidrott in till loppet för alla grabbar. En halv mil som får Örebro på benen. Grabbarna springer/joggar/ går och resten hejar entusiastiskt på!
Löparna som fullföljer får en sluttid, det klassiska Grabbhalvanglaset och chans på ytterligare priser!Anmäl dig idag på grabbhalvan.com! Till sist, alla som sprungit Grabbhalvan förutom ALLT annat trevligt, får man också en påse med lite smått & gott i.

Loppet finns också i Norrköping
Läs mer på hemsidan >>

facebook.com/grabbhalvanorebro
facebook.com/grabbhalvanorebro
Spana så långt det går åt vänster, så står det en herre där i svart, med vita armvärmare och oerhört lite hår, som råkar vara jag. Bilden kommer från Grabbhalvans hemsida, fotografens namn är okänt. Spana så långt det går åt vänster, så står det en herre där i svart, med vita armvärmare och oerhört lite hår, som råkar vara jag. Bilden kommer från Grabbhalvans hemsida, fotografens namn är okänt.

Grabbhalvan 2015, a.k.a jakten på ett nytt PB
Grabbhalvan 2015, loppet då jag äntligen skulle slå ett nytt personligt rekord, alla tider gick bra så länge det var en tid under 17 minuter. Vädret för dagen såg inte så strålande ut initialt, inte strålande alls då det regnade friskt. Även då det närmade sig tiden för att åka mot loppet var det överdrivet positivt. Men, som genom ett mindre mirakel sprack molnen upp lagom till att jag hade gjort min efteranmälan och skulle påbörja uppvärmningen. Helt plötsligt var förutsättningarna riktigt optimala. I det läget var det bara upp till mig att prestera.

Läs hela inlägget »