Trail och Mustasch

Bergslöparna arrangerar terrängloppet Trail och Mustasch norr om Motala.
"Loppet anordnar de till minne av vännen Tom Bjernerud, som omkom i en lavinolycka den 3 januari 2013. Den 10 april 2016 skulle Tom ha fyllt 36 år. Tom älskade naturupplevelser och mustascher i alla former. Terränglöpning i kombination med naturupplevelser blev en viktig del i sorgearbetet efter Tom för Bergslöparna. Så för oss och för Tom – Trail Och Mustasch."
(text från: http://www.trailrunningsweden.se/alla/4862/)
 

Bergslöparnas hemsida >>

bild: www.facebook.com/bergsloparna
Pirriga, förväntansfulla och glada inför tävlingen Pirriga, förväntansfulla och glada inför tävlingen

Trail och Mustasch 2016
2016 års tävlingspremiär gick av stapeln under lördagen. Ett skapligt lokalt lopp som utlovade skog och mark som underlag. Fredrik hade nosat rätt på det här loppet förra året och uppskattade det då. I år fick han med sig tre till (jag, Andreas och Malin).

TOM - Trail och mustasch är ett hyllningslopp för en god vän till arrangörerna. Så här skriver de om loppet:

Trail och Mustasch arrangerar vi till minne av vår bortgångne vän Tom Bjernerud. Tom dog i en lavinolycka i Hemsedal 3 januari 2013. 10 april 2016 skulle Tom ha fyllt 36 år.

Tom älskade mustascher! Mustascher i alla former! Gärna lösmustascher. Man kan göra lösmustasch av lakrits, mossa eller varför inte dill? Vi i Bergslöparna älskar löpning i skog och på berg, löpning i kombination med naturupplevelse är något som får oss att må bra och löpning har varit en stor del i sorgearbetet efter Tom för alla oss i Bergslöparna.

Så för oss och för Tom, TOM – Trail och Mustasch.

 

Läs hela inlägget »