Borås Open Water

Varmt välkomna till Borås Open Water som ingår i Borås Klassikern och vår nya hemsida för arrangemanget. Det är inför 2015 vår ambition att skapa en simfest för alla där vi genom att lägga till fler tävlingsmoment som Swimrun (individuellt eller i lag), Beach- vattenpolo turnering (lag) samt ett event för barn genom Bryggracet med simkunnighet och vattensäkerhet som fokus. 1000 meter motion eller tidtagning samt 200 kom i gång kommer som tidigare att ligga kvar vilka även ingår i Borås Klassikern.

Borås Open Water kommer även att ske till minne av Per Wengström vars intresse för Simklubben Elfsborg och öppetvatten tävlingar låg honom varmt om hjärtat.

Hemsida >>

 

bild: http://borasopenwater.hosterspace.com/bilder

Borås Open water 2015
En race report från min första idrottstävling – någonsin.

Starten gick 12:30 men jag skulle vara i Almenäs 10:45.
Väckarklockan slog 09:00 och jag hann snooza två gånger innan jag gick upp. Åt havregrynsgröt till frukost och packade ner våtdräkten innan jag cyklade iväg. Ville inte känna efter hur jag mår idag, i och med att löppasset gick segt igår. Bestämde mig för att stanna till i ICA på vägen för att köpa något att dricka. Det var en kvinna framför mig som ville växla alla sina mynt i kassan och jag var märkbart irriterad. Stod bakom och himlade med ögonen – som om det får det att gå snabbare. Väldigt olikt mig, okej jag är en suris idag. Måste vända på humöret.

Läs hela inlägget »