Stockholm Swimrun

Stockholm SwimRun arrangerades för första gången 2014 och blev en stor succé. Över 140 lag anmälde sig och 106 tog sig igenom den utmanande banan.

Stockholm SwimRun anordnas i skogarna, sjöarna och havet kring Norra Djurgården och sätter verkligen de deltagande lagen på prov genom 23 km trail running och 4,1 km open water simning. Tävlingen erbjuder både elit och motionärer från hela Norden möjligheten att mäta sina krafter mitt i en av världens vackraste huvudstäder. 

Läs mer på hemsidan >>

Stockholm Swimrun 2018

I lördags var det dags för swimruntävling nummer tre inom 3 veckor, Stockholms swimrun 2018 tillsammans med Erik som jag ska köra bland annat ÖtillÖ med. Stockholms swimrun går på djurgården längs med Brunnsviken och fina miljöer, det är alltis bra stämning och en massa publikstöd längs med banan vad jag minns från dem 2 föregående åren jag kört. Dessutom är det ett meritlopp och borde vara mycket större än vad det är i dagsläget. 
 

Läs hela inlägget »
foto: worldofswimrun.com foto: worldofswimrun.com

Stockholm Swimrun 2016
Team 214
Hur sätter man målsättningen innan ett lopp man aldrig kört, dessutom när det var ett år sedan vi körde något tillsammans?  Vi provade att ta ansats i arrangörens tider för elit, elitmotionär och motionär. Det angavs att elitmotionären skulle hålla på ca 3-3.30 h. Så då körde vi på sub 3:30 :) Sedan visste vi inte riktigt hur många startande som var i herrklassen, men totalt 330 lag. Björn tyckte topp 30, så det blev nästa mål. Sista men viktigaste var att ha kul tillsammans och få till loppet med lina, då detta var generalrepetion inför Höga Kusten Swimrun om är sommarens största begivenhet!

Läs hela inlägget »

Stockholm Swim Run 2015 – Team 138!
23km löpning och 4km simning – One hell of a race. Så beskrivs Stockholm Swim Run och det var det verkligen. Så roligt och så annorlunda. Knappt 4,5 timmar tog det oss att ta oss runt och det var skönt att ha med ett lok som Jörgen som lagkamrat.

Läs hela inlägget »