Vad?

RaceReport.se ska vara det enkla sättet att komma åt olika tävlingsberättelser från tävlingar i vårt avlånga land men även innehålla inspirerande och motiverande berättelser från intressanta lopp i världen.
 

Hur?

Inspirerande och motiverande tävlingsberättelser hittas på bloggar, hemsidor eller liknande och man får en fråga från oss om vi kan få publicera den här, givetvis med länk till ursprungssidan. Eller också så skickar du din Race Report till oss direkt via vårt formulär.

Varför?

Race Report föddes som en idé då jag ofta suttit och letat efter intressanta berättelser från tävlingar som jag varit intresserad av eller önskat delta i. De har dessutom fungerat som en återblick för att se hur andra upplevde det arrangemanget jag var med i.

Att surfa runt i cyberrymden för att få läsa dessa race reports har känts omständigt. 

Därför finns idag racereport.se. Denna sida ska förhoppningsvis växa och skapa en samlingsplats dit du vänder dig när du önskar söka motivation för att ta dig an träningen som den tänkta tävlingen kräver. Berättelserna ska också ge dig inspiration att kanske satsa mot nya mål och utmaningar.

Hoppas du får många läsvärda stunder. Hjälp gärna mig att utveckla sidan genom att komma med tips och/eller förslag på förbättringar som gör den ännu bättre!

Själv är jag en inbiten hobbytriathlet som provat klassiker, multisport och än så länge två järnmän och en Ironman.
Familjen består av två underbara döttrar och en underbar samt tålmodig fru :)

Vänligen
Jonas 

Vision

Samlingspunkten för tävlingsberättelser på nätet

Värdegrund

Motivation & Inspiration

Pressmaterial & filer

Feedback

Hur kan vi göra sidan bättre? Kontakta oss gärna på info@racereport.se 

loading...